Rosszul tettem hogy nem kértem a védőoltást?

Én sem adattam volna be, nyugi. Ilyen piciken nem is lett tesztelve, legalábbis nem rendesen.
Próbáld meg másképpen erősíteni az immunrendszerét a gyermekednek, többre mész vele!

Jól tetted, hogy nem adattad be. Ilyen kicsi gyereknél elég komoly szövődményei is lehetnének később.
30 éve is többen lettek betegek az oltástól, mint magától a betegségtől. Állítom, hogy ez most sem lesz másképpen.

annyira hülyék az emberek hogy veszik ezeket z oltásokat XD
jaj ez nagyon gáz és szánalmas (N) :D
boccs :D
ez vírus gyors lefolyású, és nem halsz bele.
sőt ellenkezőleg.
azok hallnak bele akiknek beadják vagy vmi
a barátomnak is beadtak valamilyen vírus ellen védőoltás pár éve(asszem) és az az ismim is elkapta aki az ég adta világon semmi gyümit nem eszik, és nem is oltatta be magát. olyan hamar meggyógyult, persze a barátom meg majd nem belehalt a kórházban.
azért gondolkozzatok el. miért vesztek be mindent? hát nem veszitek észre, hogy ez az egész a pénzről szól? :S

Jogos ez a pénzkérdés. Mindenhol azzal érvelnek, ha nem adatjuk be, mindenki beteg lesz és nem lesz aki dolgozzon.
Akkor miért is nem ingyenes? Jobban megérné az országnak, ha tényleg így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!