Van valami módja, vagy valami honlap ahol meg tudom nézni, hogy adott orvosról mik a vélemények?
Figyelt kérdés
Hasonlóan a markmyproffesorhoz, vagy bármilyen oldal, mert most váltanék felnőtt orvosra, és jó dokihoz szeretnék kerülni.
Köszi!
2013. szept. 23. 07:08
1/3 anonim válasza:
NEm tudom, hogy van-e ilyen oldal, de a legtöbb nem reális képet ad. Vagy lehúzzák azok, akiknek valamiért nem tetszett (akár azért, mert nem írt fel nekik valamit, amire nincs szükségük), másrészt a legtöbb minösítös oldalon annak, akröl szó van, megvan a ehetösége a negativ kommentárokat töröltetni.
Szóval semmi értelme ilyen helyeken nézelödni, mert semmi köze az ottani véleményeknek a valósághoz.
Kérdezösködj az ismerösök között, menj el személyesen azokhoz, akikröl jót hallottál és személyes tapasztalatok alapján dönts. Ha valakihez elmégy, még nem vagy odakötve, bármikor válthatsz.
2/3 anonim válasza:
google-be: "xy fórum". Én így szoktam véleményeket nézni. Persze nyilván nem mindenkiről írnak.
3/3 A kérdező kommentje:
értem, megpróbálom, köszönöm!
2013. szept. 23. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!