Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fülgyulladás lenne ez?

Fülgyulladás lenne ez?

Figyelt kérdés
2 hete voltam fülészeten fülzsir problémával ahol kimosták a fülemet. Nekem annyira sok fülzsír termelődik h az orvos javaslátára mindennap parfinolajat kell bele csepegtessek.Tegnap kimostam a fülem kitöröltem ahogy tudtam és azóta érzek elviselhető fájdalmat a fülembe de viszont hallok rá.Mit csináljak vele félek orvoshoz menni mert a fülzsirral is eléggé megszenvedtem.Vmi házi gyógymodot tud e valaki?
2013. szept. 23. 04:48
 1/6 anonim válasza:
Merre sugàrzik a fàjdalom? Ha hàtrafelè, akkor melegìtès jó rà. Ha elõre, akkor hûteni kell. Lehet a fülzsìr felmarta a hallójáratot, akkor fülcsepp kell, de az receptköteles.
2013. szept. 23. 06:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Elől fáj de nem vészes. Mert a hallójárat piros és gondolom az fáj meg most délelőtt folyamán a hangot nem a legjobban hallottam erre a fülemre.Az otipax ami vény nélküli az jó lehet rá?
2013. szept. 23. 12:38
 3/6 anonim válasza:
1es vagyok. Szerintem jó lehet. Nálunk fülcsepp ès cataflam kombinàciót mondtak a dokit.
2013. szept. 23. 15:12
 4/6 A kérdező kommentje:
be lehet gyulladva? mert az otipax fájdalom és gyulladáscsökkentő. ja és viszket is :(
2013. szept. 23. 16:04
 5/6 anonim válasza:
Oh, szegèny te! Szerintem gyulladàs. Mit mondott a doki? Kell mèg visszamenni? Ha huzat okozta, akkor vattàt is tegyèl mèg a füledbe.
2013. szept. 23. 18:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem huzat okozta hanem sztem nagyon megsikerült sértenem a fülem de szerencsére csak a külső hallojáratot be van pirosodva,de a fájdalom egyre elviselhetőbb mondjuk eddig se fájt túlzottan.Orvosnál csak 2 hete voltam akkor még ez nem állt fent csak h kimosta a fülem.
2013. szept. 23. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!