Fülgyulladással táborba?
Három napja járok fülgyulladással orvoshoz, rakják bele a gyógyszeres csíkot, másnap megyek vissza és közlik, hogy még mindig nagyon gyulladt és duzzadt és újabb csíkot raknak és visszarendelnek másnapra. Iszonyatosan szenvedek, állandóan bőgök, annyira fáj mindkét fülem,hogy képtelen vagyok aludni, és még a fájdalomcsillapítók sem mindig hatnak. A problémám az, hogy pénteken mennék a gólyatáborba, de nagyon félek, hogy mi lesz ha nem múlik el addig. és már nincs sok időm...a fül-orr-gégész azt mondta mehetek, csak majd kezeljem a fülem rendesen, de ha ennyire fájni fog még akkor is, aggódom, hogy nem fogom élvezni a tábort. ti elmennétek?
(igazából részben azért is tettem fel a kérdést, mert jóérzés kiírni magamból a szenvedéseimet)
Tudom, én sem tartom annak, csak másoknak is mondania kell, hogy tényleg rászánjam magam, hogy offoljam a tábort...nagyon vártam, már ki van fizetve, és nem akarok kimaradni belőle...
minden a holnapon fog eldőlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!