Tényleg nagy baj, hogy szeretem a beteges dolgokat?
Figyelt kérdés
Vonzanak az ilyen dolgok, és én is szeretnék ilyen lenni. Például amikor napokig nem eszem, szeretem hogy beesett az arcom és sápadt. Szeretem ha karikásak a szemeim, vagy ha a szám ki van száradva. És bárki bármit mond, szerintrem a soványság szép, ha van valamit fogni, az ronda. Bírom, ha kócos a hajam, meg ilyenek. És jobban érzem magam akkor ha émelygek, mintha ennék rendesen. Nem gyenge az immunrendszerem, nem is vagyok fáradt, úgy hogy nincs semmi baj. De többen mondták hogy baj.
Már ne haragudj de azt mondod hogy ha van mit fogni az ronda. A beesett arc, karikás szem, kócós haj, kiszáradt száj az nem ronda? Nekem egy elmegyógyintézetis jutna eszembe erről, ami korán sem szép látvány, bár az ő esetükben ez nem igénytelenségre utal, de nállad igen
2009. nov. 6. 09:52
2/13 anonim válasza:
Nekem ez elég morbidnak tűnik, amiket leírsz... szerintem ez nem lehet "normális" dolog, hogy neked az a jó, ami egyébként nem jó. Orvos látott már?
2009. nov. 6. 10:04
3/13 anonim válasza:
Ez egyébként tényleg nem normális! De nézd a jó oldalát, most a kicsit gyengébb immunrendszerűeknek áll a világ a H1N1 idején...Te leszel a túlélő!
2009. nov. 6. 10:09
4/13 anonim válasza:
10:09-es: te ezt elhiszed, vagy csak viccelsz? csak azért kommunikálják ezt, hogy azok is oltassanak, akik erős immunrendszerrel rendelkeznek. :-)) túl sok oltóanyagot gyártottak, és még kevés zsé jött vissza belőle.
2009. nov. 6. 10:25
5/13 anonim válasza:
Nem, nem normális! És találtál már olyan pasit, akinek ez bejön?
2009. nov. 6. 10:26
6/13 anonim válasza:
Tipikus anorexiára hajlamos... Úgy tetszik magának, ha csontsovány, beesett az arca és karikásak a szemei.
Ez tényleg baj lehet, ha így folytatod. Akkor szakember segítségét kell kérni, mert ha szép egészségesen, akár 1-2 kg plusszal nem tetszel magadnak, csak ha betegnek nézel ki és meggyötört van, ott bajok vannak. Mindenesetre vigyázz nagyon magadra!!!
2009. nov. 6. 10:27
7/13 anonim válasza:
Mármint nem meggyötört van, hanem meggyötört vagy.
2009. nov. 6. 10:28
8/13 anonim válasza:
10:27: ez Photoshop! L.L. biztosan, és elég gyengén is sikerült, de a másik is az sztem.
2009. nov. 6. 10:32
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem PS! De nem is ezen van a hangsúly, csak mellékelni akartam képet is arról, amiről beszélek!
2009. nov. 6. 10:41
10/13 anonim válasza:
Hát ez tényleg baj!Szüleid miért nem vittek el eddig orvoshoz?Gondolj már bele,ez betegség.Épp az a jó ha egy nőn lehet valamit fogni(ezt sok pasitól hallottam),a vékony(itt azokra értem akik 45kg-sak) nőkön nincs semmi szépség.Úgy akarsz kinézni mint a képekek a nők?
Kócós haj,kirepedezett száj?Ha ez neked tetszik,akkor veled tényleg van valami!Fordulj szakemberhez!Ebből még egészségügyi problémád is lehet!
Tényleg nem értem a szüleidet, hogy eddig miért nem vittek téged orvoshoz!
A képek meg valódiak,vannik külföldön ilyen modellek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!