Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megnyúlt kilégzés asztmára...

Megnyúlt kilégzés asztmára utal vagy bronchitisre?

Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindkettő tünete lehet.

Asztmánál ez visszatérő, nincs fertőzés.

Bronchitisnél vírus vagy bakteriális fertőzés van, amint a fertőzés gyógyul a tünetek is megszűnnek.

2013. szept. 22. 18:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.Akkor ezek szerint mindkettő okozhatja.Pár éve diagnosztizáltak asztmát és krónikus bronchitist is.Kezeltek is vele.Spray, belélegző, allergiagyógyszer. Utána jobban lettem,pár évig jó volt, de most megint fellángolt. Sok más tünetem is van, nehézlégzés, köhögés, kétszer volt fulladásos rohamom, plusz sokszor van mellkasi hörgés.Asztma kivizsgálásra csak három hét múlva kaptam időpontot, ami nagyon hosszú időnek tűnik.Ezt írták a papiromra megnyúlt kilégzés. Próbálom kifilózni mi lehet a gond mást nem tehetek.Lehet az asztmám újult ki és súlyosabb lett.
2013. szept. 22. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!