Náthás vagyok. Köhögök, sípol, hörög a tüdőm, a kilégzés nehéz. Ez asztma, vagy csak a náthától van?
Ki tudsz belőle jönni, mert ha megszűnik az allrgizáló anyag jelenléte, akkor elvileg a tünetek is, de idő kell.
Amivel meggyorsíthatod, hogy minél több antioxidánst* és immunerősítő vitamint* szedsz. Illetve, bármennyire is nem fogadják el sokan, de a táplálkozásnak oroszlánszerepe van az allergia-hajlam kialakulásában. Jó hír azonban, hogy nem visszafordíthatatlan. Az ún paleolit étrenddel* vissza tudjuk állítani a szervezetünket annak természetes mivoltába.
*google rákereshetsz, én nem akarok itt reklámozni
Előzőnek: Hát pedig most reklámoztad. Szerintem a legnagyobb hülyeség ez a paleolit étrend. Egyáltalán nem az allergizáló ételeket kerüli.
Kérdezőnek: Ne szenvedj, magától nem mindig múlnak el a tünetek. Menj orvoshoz. Ha már gyógyszerrel helyrehoztak, utána könnyebben tudod tünet mentesen tartani az allergiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!