Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha el lenne törve a kezem...

Ha el lenne törve a kezem akkor tudnám mozgatni az ujjaimat?

Figyelt kérdés
mert csak a csuklom van bedagadva és be is van lilulva és ha mozgatom akkor nagyon fáj
2013. szept. 22. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Megrándulhatott.
2013. szept. 22. 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Sürgősen menj el orvoshoz,vagy a sürgősségi ellátásra,mert szerintem komolyabb a baj.De ha nem akkor meg megnyugszol.A gyerekem elesett görkorival,én el sem akartam vinni orvoshoz,mert nem látszott semmi ,csak kicsit sírdogált eleinte, mert fájt neki,nem volt dagadt,kék,még fogásra sem fájt neki jobban ,simán tudott szorítani,stb. De az anyukája erőlködőt ,hogy nézessük meg,és bizony el volt neki törve,méghozzá picit el is mozdult a helyéről.Azóta azt mondom én is ,hogy 1 röntgent megér.
2013. szept. 22. 13:00
 3/3 A kérdező kommentje:
uha hát akkor ma el is megyek gyorsan mert oldalra alig birom mozgatni már meg emelni is alig birok
2013. szept. 23. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!