Véradásnál csak könyökhajlatból lehet vért venni?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nagyon szívesen lennék véradó, de olyan ember még nem volt, aki nekem onnan vért tudott volna venni. Eddig csak kézfejből tudtak. A könyökhajlatomban szinte nem is látszik, hogy egyáltalán lennének ereim, pedig nem vagyok elhízva, de mégsem látszanak.2013. szept. 21. 15:52
1/1 anonim válasza:
Bár nem tudnak mindenkin vénát találni, de azért ez elég ritka. Egy tapasztalt nővér meg tud szúrni. Akkor is ha te nem látod, vagy ilyenek.
Én sokáig voltam plazmadonor, jó vénám van, de mégsem látszik kívülről hogy hol fut. Kitapintják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!