Elmenjek ezzel orvoshoz?
Figyelt kérdés
Néhány napja kisebb fájdalmat éreztem a szemöldökömben, kitapogattam, és akkor úgy gondoltam, valami goromba pattanás növekszik, nem is tulajdonítottam neki jelentőséget. Majd a fájdalom erősödött és ezzel együtt nőtt egy pukli is, ami azóta legalább 2 cm átmérőjű, és rettentően fáj, főleg éjszaka. Nem tudom, mi ez, és hogy mi okozta, de nem javul. Tavaly történt egy hasonló jelenség, akkor irodában a légkondi mellett dolgoztam, és amiatt alakult ki, ugyan így nézett ki, de nem fájt ennyire, és el is múlt, de ez mintha rosszabbodna. Tippek, hogy mi okozhatta? Az egyik elképzelésem, a huzat.#pukli #homloki fájdalom
2013. szept. 20. 23:14
1/2 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor egy ott lévő szőrtüsző eltömődik,attól alakul ki ez a csomó,ami,ha később kiürül,el is múlik. Ezzel sok teendő nincs,ha begyullad kezelni kell antibiotikus kenőccsel és ki is lehet vágni,de ha ilyen ritkán jön elő nem biztos,h érdemes.
2/2 anonim válasza:
Jódozd be párszor, ez leszárítja, ha nem múlik menj el orv oshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!