Miért van bölénypúpom 13 évesen?
Ha ez egy komoly betegség, akkor nyilván te is tudod mit kell tenned. Menj orvoshoz!
Ha valaki azt tanácsolja, hogy otthon ess neki a fűrésszel, akkor megteszed?
Ez egy nagyon hülye kérdés volt, te is beláthatod.
Hogy miért van? Valaki miért lesz rákos, ha sportol, nem iszik, nem dohányzik, egészséges életet él?
Ez van, így alakult és kész.
Menj orvoshoz, ő majd válaszol a kérdéseidre!
Kedves Andi8018 és a másik válaszoló!
Az, hogy valaki 13 éves és feltesz egy kérdést, szerintem azzal nincs semmi gond. Az, hogy 13 évesen nem úgy fogalmaz az ember, mint egy 20-30 éves vagy ennél idősebb ember, ebben sem látok semmi kifogásolni valót. Én személy szerint megláttam a kérdésben a lényeget! Nem érzem azt, hogy azért jövünk ide, erre a fórumra, hogy azt kritizáljuk, hogy hogyan fogalmazunk és milyen helyesírással tesszük meg azt. Ha te nem azért olvasod a kérdéseket és válaszolsz azokra, hogy segíts másokon, akkor szerintem rossz helyen jársz! Nézz fel az oldal tetejére, mi van kiírva... Várj! Segítek! Gyakorikérdések.hu amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!
Szóval, szerintem természetes, hogy egy 13 éves gyermek, akinek ilyen panasza van, megijed és felteszi a kérdést, talán nem a legmegfelelőbben, de felteszi, mert nem tudja mi történik vele, és mivel a legtöbb ember, és köztük gondolom te is, ha nem ért valamit, akkor kérdést tesz fel!
És talán abba is belegondolhatnánk, hogy emberek miért itt teszik fel a kérdésüket??? Hát talán azért, mert lehet, hogy infót akarnak szerezni másoktól, de az is lehet az ok, hogy mással (történetesen ez a 13 éves gyermek a szüleivel) nem tudja megbeszélni ezeket a dolgokat. Nem mindenki élhet tökéletes harmóniában a családjával... sajnos.
Szóval szerintem arra kell törekednünk, hogyha válaszolunk valakinek, akkor ne az "ostoba" kérdést lássuk, ahogy azt te írtad, hanem lássuk benne a segítségre szoruló embert!
Szóval kedves kérdező!
Mindenképp menj el orvoshoz, mert az orvos el tudja magyarázni, hogy mi történik veled. Sőt, ki tud vizsgálni, és ezzel meg is tudja állapítani azt, hogy komoly-e a baj, vagy sem. A szüleiddel is beszéld meg, hogy támogatni tudjanak téged ebben a dologban. Nekem is van ilyen problémám, bár én nem vagyok 13 éves, de a doki azt mondta, hogy aggodalomra nincs ok, ez egy zsírcsomó. De ez még nem azt jelenti, hogy ebbe bele kell törődni, mert ahány ember, annyi diagnózis. Én is megyek tovább, és kiderítem, hogy mi is ez, mert ennek nem kellene ott lennie.
Jobbulást kívánok!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!