Mennyi WC papírt kéne normális esetben elhasználni kakilás után? 16/F
Annyit kell használni amennyivel tiszta lesz. Se többet, se kevesebbet.
Egyébként valóban sokkal higiénikusabb utána megmosakodni. Ha erre nincsen lehetőség akkor lehet kapni nedves törlőkendőt. Lehet, hogy nem hangzik túl férfiasan, de jobb mintha egész nap bűzölögnél.
Én a segglyukam környékét géppel meg szoktam borotválni. Az hogy a segglyukad büdös, nem egy nagy hír, senki sem fogja szagolgatni, még akkor sem ha minden szarás után megmosod..
Én egy WC-zéshez körülbelül 5-8 szelet papírt használok el. A párom egy fél gurigával. De úgy gondolom, hogy férfiként nem kell az egész seggedet összeszarozni, a segglyukadat meg ki tudod törölni megfelelően. Ez az egész nap bűzölögsz dolog szerintem nagyon erős túlzás.
hát azt hittem, h ma már nem olvasok h lye kérdést, de ez feltette az i -re a pontot:)
mosakodj meg a segged környékén kábeleresztés után, és sokkal jobb lesz a közérzeted:)
mi abban nagy dolog, h wc használat után, a ruhákat leveszed, és alul megmosod magad.
törölközéssel együtt max 3 perc.
ez aztán sok idő:)
szerintem is
de használhatsz BABApopsitörlőt is:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!