Sürgőős! Hosszú lesz de muszáj elmondanom kíváncsi vagyok hogy mi lesz a végén. Megmarad a mandulám?
Figyelt kérdés
Mandula kivételről lesz szó. Sokszor már fájt és most is be van gyulladva a torkom,mikor nyelek akkor nagyon fáj és utána általában lázas leszek. egy dologtól félek. a mandulakivételtől :o nem akarom hogy később vegyék ki mikor nem altatnak el.gyerekként jobb(12éves vagyok) anyukámnak ,tesóimnak. ááá nagyon féleek:( ráadásul most (vasárnap) megyünk osztálykirándulásra és én nagyon szeretnék menni:(( közérzetem nem a legjobb ,beszélni alig alig tudok . őszintén be vagyok szarva a mandulakivételtől meg az után :(( nem lehet valahogy gyorsan meggyógyulni?:DD úgy értem mit csináljak? ittam meleg teát,felöltöztem rendesen :)(+ mennyi esélyem lesz/van arra hogy kiveszik?:( bocs ha zavaros. :)2013. szept. 16. 20:48
1/2 anonim válasza:
Nekem kiskoromban olyan mandulagyulladásom volt, hogy bármelyik doki kikapta volna, de az enyém azt mondta sokkal jobb ha bent van mert ez is az immunredszer része, így legalább időben elcsípjük a betegséget, nem csak akkor mikor már az alsóbb légutakban is gond van. Szóval dokifüggő. :)
Amúgy immunerősítés kellene, sok gyümölcs, vitamin, anyukádat is megkérheted, hogy szerezzen be neked gyógynövényeket. Nekem a Grapefruit mag csepp vált be nagyon. Remélem azért jártál orvosnál és adott rá gyógyszert, mert leghamarabb az segít. :)
2/2 A kérdező kommentje:
uuu köszi:)) igen voltam már orvosnál volt szó a mandulakivételről de még várunk.egyik tesómnak pedig a veséje miatt kellett kivenni..
2013. szept. 16. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!