Mit csináljak? Asztmás vagyok, beoltassam magam vagy ne?
Figyelt kérdés
Csak futástól szokott előjönni, eddig eszembe se jutott, h beoltassam magam, de most hallottam, h egy 15 éves asztmás fiú meghalt H1N1-ben. Én személy szerint nem bízom az oltásban, de most az iskolánkban ingyenesen lehet kérni és eléggé megijedtem a haláleset miatt. Mit csináljak?
15/l
2009. nov. 4. 16:53
1/2 anonim válasza:
Énis asztmás vagyok..A szüleim aztmondják hogy muszáj beoltatni..Körülnéztem a neten valaki azt írja igen valaki azt hogy nem.De én nagyon félek.Nekünk is ingyen adják most és szerintem beadatjuk:S mert nagyon gyenge a tüdőm:S
Szval igen:S de én félek attól is ha nem adatjuk meg meg ha beadatjuk:S Hát amúgy nagyon érdekes amit írnak meg ami a tvbe van..nagyon sokat lehet olvasni róla..Szval nem tudjuk h melyik a jobb:S
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, nem kértem oltást amúgy, meg a határidő is lejárt és már nem is fogadták volna el... De így legalább nem bánom, h nem kértem, mert ha kértem volna se kaphatnék.:)
2009. nov. 6. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!