Rivotril mennyi idő alatt alakít ki függőséget?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy a rvotril folyamatos szedés mellett mennyi idő alatt alakít ki függőséget?
És ha csak minden második nap veszek be egyet (2mg)
Akkor is kialakulhat erős függőség?
2013. szept. 15. 12:11
1/5 anonim válasza:
Igen kialakulhat nagyon gyorsan, nekem anno 16 évesen írták fel, mert krónikus vesebeteg vagyok és nehezen dolgoztam fel és rászoktam pillanatok alatt. Most jelenleg Frontint szedek, de addikt vagyok kegyetlenül. 24F
2/5 A kérdező kommentje:
És ha csak minden második nap veszek be egyet akkor is?
Hallottam olyat hogy pl "a xanax csak 2-3 havvi rendszeres szedés után alakít ki függőséget"
2013. szept. 15. 12:27
4/5 anonim válasza:
0,5 MG, szükség esetén 1 szem. Gondolom nem hiába íra ezt az orvos, ráadásul a kiváltásához is személyiigazolvány szükséges! Javaslom csinnyán bánjon vele, erős gyógyszer. A 2Mg-os nem sok? Attól mindenképpen függő lessz, másrészt a kedély állapotát is befolyásolja mivel eltompítja a gyógyszer.
5/5 A kérdező kommentje:
Csak néha szedném.
Mert magabiztosabb, közvetlenebb vagyok mindenkivel, lazán elvagyok majdnem egész nap.
Ezért de nem akarok durván rászokni.
Ezért kérdeztem hogy ha minden 2.nap egy db 2mg ot beveszek az nem alakítana e ki olyan mértékű függőséget.
2013. szept. 15. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!