Lehet belőle baj, ha rivotril-t szedek be?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap elvesztettem nagypapám este szinte semmit sem aludtam..egész este villannyal voltam, mert rettegtem a sötétben..nem tudom miért annyira félek..:( nagyon szerettem a papám nem tudom feldolgozni, hogy ez most így, meg hogy... Hétfőn mennem kell tovább dolgozni és holnap nagyon sokat kell majd vezetnem... egész nap nem voltam jól nagyon fáradt vagyok,de nem tudok aludni mert folyton jár az agyam, hogy hogyan tovább. Gondoltam veszek be egy negyed rivotrilt... sosem vettem még be nyugtatót... szerintetek lehet bajom ? a negyed elég lesz ? köszönöm előre is !2013. jún. 15. 19:51
1/4 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle.
A negyed milyen kiszerelésnek a negyede?
Vegyél be 0,5 mg-t. Ha 2 mg-és van, akkor egy negyedet.
De vigyázz, mert hozzá lehet szokni. Nyilván nem ilyen kisadaghoz, és nem pár nap alatt.
2/4 anonim válasza:
Hát ha nagyon rosszul vagy, egy negyed nem árthat, csak ne csinálj rendszert belőle! Kimerülten viszont nem jó ötlet a vezetés. Nem tudsz beteget jelenteni?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék minden nap, csak kiszeretném magam pihenni, ne legyen nagyobb baj, ha holnap levezetek 3 órát ...
Megnézem, hogy milyen kiszerelés és akkor alvás elött beveszek 0,5 mg-ot. köszönöm a választ !
2013. jún. 15. 20:02
4/4 A kérdező kommentje:
Ha nem töltődöm fel akkor viszek magammal "sofőrt".
2013. jún. 15. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!