Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagy sárgás-zöldes folt a...

Nagy sárgás-zöldes folt a karomon. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Egy hete vért vettek tőlem (nem tudom ez összefüggésben állhat-e a következőkkel, de gondoltam leírom, hátha)

A helyzet az, hogy egy nappal vérvétel után észrevettem egy barna csíkot az alkaromon, olyan mint valami zúzódás, de nem fáj egyáltalán ha nyomkodom (ez a vérvétel helyétől 10 cm-re helyezkedik el).

És ma véletlenül felfedeztem, hogy ebből a csíkból "kiindult" egy nagy sárgás-zöldes-barnás folt, kb a vérvétel helyéig fut és olyan széles mint az alkarom (szóval viszonylag nagy).

Olyan mint egy véraláfutás, csak annál halványabb és nem fáj egyáltalán ha hozzáérek.

Tudja valaki hogy mi és mitől lehet ez?

(ha kevés az infó, akkor bocsi, nem tudom jobban körül írni)

2009. nov. 3. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha használt vagy nem steril tűvel vettek vért, előfordulhat, hogy valamilyen mérgezésed van. Ismerősömmel volt ilyen (de nem vérvételnél), bár neki pirosas csík futott a karján
2009. nov. 3. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a vérvételtől van. Eldurrant a vénád. Fel fog szivódni két-három nap alatt.
2009. nov. 3. 22:59
 3/4 A kérdező kommentje:
jó tudni, köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 3. 23:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ha bénán veszik le előfordul hogy szétdurran a véna és a kiömlő vért látod különböző szinünek a bőr alatt,el fog mulni,a szine változhat.
2009. nov. 3. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!