Mi ez a folt a karomon?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem észre az egyik alkarom belső felén egy kékes foltot. Nem emlékszem, hogy tegnap, de akár mág reggel is ott lett volna, sem hogy megütöttem volna (de ilyen lehetetlen helyen hogy lehetne...?)
Nagyon megijedtem, mert pont az ütőéren (vagy vénán nem tudom) "van rajta", tehát pont olyan színű, mint az ér. így nem tudom, mi lehet ez.
2011. máj. 26. 09:15
1/1 anonim válasza:
Én mindig tiszta kék-zöld vagyok, sosem emlékszem rájuk, elég érzékeny a bőröm, ha kicsit is nekimegyek valaminek, 1 hétig ott van. Szerintem ilyesmi lehet. Nem hallottam olyan betegségről, aminek a tünete az "ereken" egy kék folt. Bár nem is vagyok orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!