Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Annyira fáj!

Mi lehet ez? Annyira fáj!

Figyelt kérdés
Kijött rajtam egy gigantikus méretű tényleg hatalmas dudor. Valahol egész lent a fenekemen közel a nemi szervemhez. Nem hiszem hogy pattanás mert nem olyan tapintásra. Nem is fehér a teteje, sima bőrszínű. Van tippetek mi lehet ez? Orvoshoz kell vele fordulnom? Tegnap hatalmas volt, reggelre a felére csökkent, de ugyanannyira fáj.
2009. nov. 3. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem borotválod magad esetleg azon a tájékon? Mert akkor szőrtüsző gyulladás. 2 napon belül teljesen el fog múlni.
2009. nov. 3. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Mielőtt kijött pont előtte borotváltam. De nem látok benne szőrszálat, és tényleg hatalmas. Ez a második nap már hogy fáj. Holnap megyek alapból bőrgyógyászhoz, mutassam meg, vagy szerinted tuti az amit írtál?
2009. nov. 3. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom konkrétan mennyire fáj, vagy milyen. Nekem egyszer volt ilyen hasonló, de az terjedt is egy idő után. Nálam is van mikor kisebb volt volt mikor nagyobb. Kellés nagyságú volt de nem volt teteje ahol ki lehetett volna nyomni. Fájt és viszketett és nekem is ott, vagyis éppen mellette ahool borotváltam, de semmi köze nem volt hozzá. Mikor nagyobb volt akkor viszketett igazán és fájt mikor biciklire ültem, aztán mikor ki akartam nyomni, megböktem tűvel és kinyomtam. Amúgy nem volt hely ahol kijöjjön, mert bőr alatt volt eleinte egy kis csomó ami változtatta a méretét és terjedt. Az eredmény a végén, műtét lett belőle. Kivágták olyan 5 cm hosszan azóta nincsen. Szerintem ne bőrgyógyásznak hanem nőgyógyásznak mutasd meg. Ő vagy megnyugtat hogy lehet szőrtüsző vagy ad rá valamit. Ne aggódj, én is kibírtam nem veszélyes ha erről van szó. 25/ L
2009. nov. 4. 06:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ma voltam bőrgyógyásznál, ő adott rá krémet, de ha nem javul nőgyógyásznak mutatom meg.
2009. nov. 4. 09:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!