Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen érzés, ha idegbecsípődé...

Milyen érzés, ha idegbecsípődése van az embernek?

Figyelt kérdés

A bal oldalon a csípőm fáj a kereszt csontom mellett! Ha ülök, akkor is és ha bizonyos mozdulatokat végzek! Pl.: Hátra hajolok, stb...

Mi lehet ez? És mivel lehet kezelni? Hozzá kell tennem 6 hetes terhes vagyok!

2009. nov. 3. 13:55
 1/2 anonim ***** válasza:

MIlyen érzés? Rohadtul fáj, és nem használ rá se a masszázs, se a bekenők, krémek.

Ha terhes vagy, pláne ha a 12. hét előtt, semmiképpen ne állj le magadat kezelni semmivel. Irány az orvos, ő tudja megmondani, mi a baj, és milyen gyógyszert szedhetsz rá.

2009. nov. 3. 14:02
 2/2 anonim ***** válasza:

borzasztó, nekem rendszeresen van, igaz nem a csípőmnél, hanem a hátamba, vagy a nyakamba. olyankor van h a fejemet elmozdítani sem tudom, egyik irányba sem.

tényleg nemsokminden használ rá, én nagyon meleg vizes zuhannyal szoktam masszírozgatni, az enyhíti kicsit, egy időre....diclac géllel szoktam kenegetni, de én nemvagyok terhes, nemtom h ezt terhesek mennyire használhatják. plusz a masszázs is enyhíthet rajta, de azis csak kicsit, és rövid ideig.

nekem elmúlik ált max 1 héten belül.

2009. nov. 3. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!