Miért ilyen ég mindig?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 nappal ezelőtt (4-én) volt egy benőtt köröm lézeres műtétem, egy lábujjamon (nagylábujj) mind a két oldal be volt nőve. Kötöztem ahogy mondták meg minden, de most nagyon csúnya. Tiszta piros, be van dagadva, és ha hozzáérek vagy megnyomom fáj. Nagyon mérges vagyok mert már mióta szenvedek ezzel volt amikor sima műtétnél visszanőtt. Gyógyul még vagy menjek vissza?:'( Nagyon ideges vagyok..! 15/L2013. szept. 7. 23:01
1/3 anonim válasza:
Ne legyél nagyon ideges! A lézer nem "csodaszer",bár sokan gondolják úgy. Az ilyen lézeres kezelés éget. Elégetik vele azokat a sejteket,amik túlszaporodtak. Márpedig az égés(főleg az ilyen mély) lassabban gyógyul,mint a kimetszés. Nem tudom mivel kezeled,de használj rá Betadine-t, és kötözd is, és feltett lábbal pihentesd. Ha tudod,a kötés fölé tegyél jégzselét,v. valami fagyasztott dolgot.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen Betadine-ozom:) Köszönöm szépen, akkor ez így normális.. De majd cipőt hogy veszek fel? Holnap suli:(
2013. szept. 8. 10:05
3/3 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Az lenne a legjobb,ha pihennél vele,de ez most nehéz. Ha el kell menned és hideg van vegyél bő cipőt,de vigyél magaddal papucsot és vedd át.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!