Egyedi talpbetét cipőbe tapasztalat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elvileg lúdtalpam van voltam pár éve már ortopédián, hordok is néha ilyen talpbetétet, de ez nem egyedi hanem sima üzletben kapható. Az orvos akkor azt mondta vegyek szendvics szerkezetűt. De gondoltam sokkal hatásosabb lehetne egy egyedi talpbetét, a podiartot találtam a neten pl a Sugárban van ilyen egészséggel foglalkozó üzlet ahol készítenek ilyen láblenyomatot és aztán betét lesz be3lőle.
tapasztalat?
2013. szept. 5. 15:56
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem már volt olyan és szerintem jobb egy picit mint a simán vett, mert kényelmesebb, és jó érzés hogy biztos olyan van a lábad alatt ami segít is. :)
Ha eleinte a hordás miatt fáj esténként a lábad akkor ne aggódj, ez normális.
Sportoláshoz ne használd.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy elején fájhat a láb, mert az orvos után megvettem amit ajánlott és ott fel is hívták a figyelem és valóban kellemetlen volt, viszont aztán elmúlt a lábfájásom ami a lúdtalptól volt, remélem ezzel a derékfájás is javulhat :)
2013. szept. 5. 19:04
3/3 A kérdező kommentje:
De köszi a tapasztalatot akkor bíztató. Mindenképpen veszek ilyet mert egészségpénztárra el lehet számolni úgy tudom, szóval így azért nem lenne rossz.
2013. szept. 5. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!