Nézd meg az anyját vedd el a lányát, szerintetek
mennyire igaz?
Figyelt kérdés
Párom 23 éves, nagyon tetszik és szeretem is. Viszont az anyukájának minden baja van és elég szörnyen tartja magát vagy 80 évesnek nézz ki. Én aggódom, hogy a párom is hamar meg fog öregedni stb. Nálatok mennyire igaz ez?
De ez idővel jön ki, nem véletlenül tartja így a mondás.
2013. szept. 1. 17:14
2/12 anonim válasza:
Már láttam olyat, hogy az anya jobban nézett ki, mint a lánya.
2013. szept. 1. 17:20
3/12 anonim válasza:
26 vagyok, a húgom 24. Az én anyámnak is minden baja van, ráadásul két éve a szeretőjéhez költözött. Ha csak ezt nézzük, nem túl jók a kilátások. Anyám alig néhány évet dolgozott, azt is 4 órában, sztem a húgom is és én is többet dolgoztunk már most, mint ő valaha, sütünk-főzünk, az anyám 15 éve nem sütött egy piskótát sem. Tehát nálunk ez pl abszolút nem igaz, legalábbis eddig úgy tűnik.
2013. szept. 1. 17:21
4/12 anonim válasza:
Azért egy gyerekhez két ember kell :D Lehet hogy az apukájára hasonlít.
2013. szept. 1. 17:21
5/12 anonim válasza:
Van akinél igaz, van akinél nem. Bár a mondás inkább a belső tulajdonságokra, és a jellemre vonatkozik szerintem.
Akárhogyan is, egy lutri az egész, csak később derül ki, hogy ez a te esetedben mennyiben igaz.
Egy biztos, akármilyen is az anyja, el fog érkezni az az idő, amikor majd rájössz, hogy megszívtad :/
2013. szept. 1. 17:22
6/12 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mennyire öregedik meg, milyen hamar, hogy mennyire vigyáz a testére.
Ha az anyja pl. dohányos, netán még alkoholizál is, akkor az eléggé hamar lepusztítja a testet, nem beszélve arról, ha össze-vissza zabál, vagy egyáltalán nem sportolt soha semmit.
Ha a párod nem dohányzik, nem iszik, nem drogozik, nem zabál és sportol is olykor, akkor nem fog úgy kinézni, mint az anyja.
2013. szept. 1. 17:24
7/12 A kérdező kommentje:
Apukája is hasonló állapotban van, párom is már mondta nekem ezt, hogy mit szólok hozzá:) Amúgy nem isznak nem cigiznek és alig kell dolgozniuk is, Szóval ilyesmi nincs igazán, viszont van egy idősebb nővére 31 éves és ő már jóval többnek nézz ki a koránál
2013. szept. 1. 17:28
8/12 anonim válasza:
Ha ilyeneken agyalsz, akkor nem szereted. Egyébként ennek a mondásnak nem sok alapja van. A lányok általában az apukájukra hasonlítanak, a fiúk meg az anyukájukra. Tehát az apai nagymamáját nézd meg.
2013. szept. 1. 17:33
9/12 anonim válasza:
Az öregedés tekintetében a genetikai háttér szerintem eléggé meghatározó, valószínleg a párod is hasonló módon és tempóban fog változni.
2013. szept. 1. 17:35
10/12 anonim válasza:
8-as ezt a baromságot meg honnan veszed???
Nővérem és én anyánkra hasonlítunk holott lányok vagyunk, öcsém meg az apai nagyanyjára hasonlít leginkább.
Unokahúgom pl. az ÉN anyámra hasonlít leginkább, az unokabátyám pedig az ANYAI nagyapánkra.
Párom pedig se az anyjára nem hasonlít, se az apjára, a nővére viszont kiköpött anyja.
Tehát ebben a felsorolásban egyértelműen nincs igazad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!