Nézd meg az anyját vedd el a lányát, szerintetek mennyire igaz?
99%-ban.
De ez idővel jön ki, nem véletlenül tartja így a mondás.
Van akinél igaz, van akinél nem. Bár a mondás inkább a belső tulajdonságokra, és a jellemre vonatkozik szerintem.
Akárhogyan is, egy lutri az egész, csak később derül ki, hogy ez a te esetedben mennyiben igaz.
Egy biztos, akármilyen is az anyja, el fog érkezni az az idő, amikor majd rájössz, hogy megszívtad :/
Attól is függ, hogy mennyire öregedik meg, milyen hamar, hogy mennyire vigyáz a testére.
Ha az anyja pl. dohányos, netán még alkoholizál is, akkor az eléggé hamar lepusztítja a testet, nem beszélve arról, ha össze-vissza zabál, vagy egyáltalán nem sportolt soha semmit.
Ha a párod nem dohányzik, nem iszik, nem drogozik, nem zabál és sportol is olykor, akkor nem fog úgy kinézni, mint az anyja.
8-as ezt a baromságot meg honnan veszed???
Nővérem és én anyánkra hasonlítunk holott lányok vagyunk, öcsém meg az apai nagyanyjára hasonlít leginkább.
Unokahúgom pl. az ÉN anyámra hasonlít leginkább, az unokabátyám pedig az ANYAI nagyapánkra.
Párom pedig se az anyjára nem hasonlít, se az apjára, a nővére viszont kiköpött anyja.
Tehát ebben a felsorolásban egyértelműen nincs igazad.
Ez az egész egy genetikai lottó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!