Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Levegő a kontaktlencse alatt?

Levegő a kontaktlencse alatt?

Figyelt kérdés
szóval, tegnapelőtt vettem kontaklencsét(ez az első)és amikor a bal szemembe teszem mindig marad alatta egy kis levegő. Ha utána lassan becsukom és kinyitom a szemem kijön alóla, úgyhogy nem zavar. CSsak arra vagyok kíváncsi hogy mitől lehet?

2013. aug. 31. 10:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem a legjobb a görbülete, olyat vettél, amilyet az orvos felírt? Mert én már csak magamtól vásárolgatok, megkérdeztem, hogy nincs-e olyan görbület, egy olcsóbb lencséből, amilyet én hordok, a válasz az volt, hogy nincs, de igazából ez nem nagy probléma, ki kell próbálni, ha kényelmes, akkor hordható. Csak annyi, hogy nem illeszkedik annyira tökéletesen a szemre, mint a másik.

És ez a lényeg, lehet, hogy egy kicsit más a görbülete, mint a szemednek, így levegő marad alatta. Vagy még nem vagy olyan gyakorlott behelyezésnél. Ha nem szúr, nem kényelmetlen, akkor semmi gondod nem lesz vele, hordhatod nyugodtan.

2013. aug. 31. 11:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, olyat vetem amilyet az orvos felírt, 4 napja van meg, úgyhogy nem vagyok annyira gyakorlott. :)

A levegő meg kimegy alóla, úgyhogy azzal sincs bajom.

2013. szept. 1. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!