Miért nem megy rá a kontaktlencse a szememre?
Figyelt kérdés
Próbálom betenni a kontaktlencsém, érzem hogy az ujjam hozzáér a szememhez és egyszerűen nem megy rá a lencse. Próbáltam már a lencséhez járó folyadékból cseppenteni a lencsére, utána megtörölni a szemem, hátha túl nedves már, de sehogy sem akar összejönni. Valaki tudna segíteni?2013. júl. 23. 11:01
2/7 A kérdező kommentje:
Ha úgy érted hogy a jobb szememen a jobb, akkor igen :/
2013. júl. 23. 11:05
3/7 anonim válasza:
Nem, nem úgy. Hanem nem fordítva akarod rátenni a lencsét? Nekem akkor szokta ezt csinálni, hogy nem akar megmaradni. Amúgy meg ha ráteszed, csukd be a szemed, és óvatosan dörzsöld, hogy ott maradjon.
4/7 A kérdező kommentje:
Bocsi de még nagyon kezdő vagyok benne :D De egyébként megnéztem a szélét és elvileg nincs kifordulva. Még próbálkozok vele, köszönöm. :D
2013. júl. 23. 11:12
5/7 anonim válasza:
Nekem azt mondták betanításon, hogy ha rajta van, akkor ne pislogjak, nézzek balra, majd lefelé, úgy a helyére megy :D
6/7 anonim válasza:
Én amikor beteszem akkor nem csukom be hanem a szememet megmozgatom mindenfelé. Gyorsan a helyére megy. Ha túl száraz vagy túl nedves akkor szokott gond lenni. Kitartás, idő kérdése és menni. Nekem is megy...15éve.
7/7 anonim válasza:
Illesztésnél az is fontos, hogy a lencse ne legyen letapadva az ujjra, mert akkor nem lehet felilleszteni. A másik tanács, hogy nem kell nagyon rányomni a szemre, csak épp hozzáérinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!