Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van akinek írt már fel nőgyógy...

Van akinek írt már fel nőgyógyász fogamzásgátlót vérvétel nélkül?

Figyelt kérdés
Egyszer vettek vért tőlem akkor is elájultam, iszonyatosan félek tőle. Nem merem! Szerintetek így tudok felíratni?
2013. aug. 30. 18:23
 1/3 anonim válasza:

Fel tudsz, de az életeddel játszol.

Vérvétel nélkülözhetetlen, ugyanis így választják ki a szervezetedhez alkalmazkodó fogamzásgátlót, és egyéb dolgokra is fény derülhet.

Egyébként vérvételkor hallgass relaxációs zenét és hunyd le a szemed, akkor szinte fel se fogod mi történik. :)

2013. aug. 30. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem sajnos igen

nem én kértem ,akkor még azt sem tudtam, hogy a protokoll szerint kellene egy laborvizsgálatnak is lennie

ki fogod bírni, inkább ez, mint egy betegség, ami a fogamzásgátló szedése miatt kerül felszínre

hidd el, nem jó buli egy életen át viselni a doki felelőtlenségének következményeit...

2013. aug. 30. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szólj a laborban, hogy elájulsz vérvételkor- fekve veszik le a vért és utána is fektetnek egy darabig. Kell a vérvétel, leginkább a májfunkció. Ha rendben van, akkor írhatják ki.
2013. aug. 30. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!