Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » MI a legjobb módja a bőr...

MI a legjobb módja a bőr megfeszesitésének?

Figyelt kérdés
Szóval 18/F vagyok 5 hónap alatt leadtam 22kg-ot. ELeinte volt torna de 1 honap után abbahagytam nem tom miért sajnos:S És megereszkedett a bőröm. Minden testrészeménl tudok fogni kézzel egy kis bőrt még csuklonál is. Csík csak csipőmnél van halvány, de a bőr az rendesen megnyult nekem:S mi a legjobb módszer arra hogy feszes legyen a bőröm mert igy idegesit. Én úszásra, meg kondira gondoltam futás nem tudom hogy segitene-e. És az baj ha ezt csak januártol tudom kivitelezni? Érettségi előtt vagyok, szalagavató,miegymás. VÁrom a kommenteket:)
2009. okt. 31. 22:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! jó ötlet az úszás és a kondi, de nagyon kell nyomatnod, ha tényleg eredményt akarsz és nem csak néhanapján. Amúgy gratulálok a fogyáshoz. Futást szerintem halaszd még egy kicsit, az előző kettő elég egyelőre, majd ha kicsit megerősödsz, és az ízületek is hozzászoknak a gyakori mozgáshoz, akkor talán azt is, ha marad még időd és energiád. És ami fontos, szerintem ne halaszd el, kezd el mihamarabb, szerintem elsőnek az úszást, és sok sikert!
2009. okt. 31. 23:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Az olyan mozgásokat egyelőre kerüld, mint a futás, ugrándozás...stb, mert csak ronthat rajta. Ápold bőrfeszesítő krémekkel és használj luffaszivacsot, vagyis radírozd rendszeresen a bőröd. Esetleg a szauna is jót tehet, de azt is csak óvatosan.

Gratulálok a fogyáshoz!!! :)

2009. nov. 1. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!