Igaz hogy a gyúrástól lelassul/megáll a növekedés?
Hát, csak pl ugye a nagy terhektől az izületek is károsodnak. Este is alacsonyabb vagy mint reggel, ha sokat mozogsz, a gravitáció miatt. Végülis teljesen logikus, de ne legyen igazam!
Másik: 3 gyereket ismerek akik sokat gyúrnak, de ők sem érik el a 170 cm-t
Erre azt fogja mindjárt mondani valami nagy tudásu, hogy a három haverod a magassága miatti kisebbrendűségét kompenzálja gyúrással.
Én meg azt mondom van 210 es szétkoxolt, szétgyúrt ismerősöm.
Gyúrj nyugdtan, de csak tisztán, és ésszel!
Ilyen formában nem igaz.Ha pl egész nap felülésezel, fekvőzől, húzodzkodsz még akkor sem állsz meg a növésben.Abban az esetben, ha a gerinc oszlopodat terheled edzéssel, akkro viszont nem nősz meg annyira :)
Szal gyúrj amennyit akarsz de gerincoszlopot ne nagyon terheld 18-20 éves korodig.
tömegnövelők nem befolyásolják !!
az 1.az nagy hhülye. én nagyon fiatal vagyok és szedtem szedek és fogok is tápkieget. és túlhajtom magam !!
fejlődök mint állat és ugyanugy megvan a magaságbeli növésem.mintha még jobban megnöttem volna mert gyors az anyagcserém a sok kajátol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!