A túl magas basszus egy zenénél jobban károsítja a hallást?
Fülhallgatón keresztül tucatszor károsabb, mintha nem közvetlenül jutna a hallójáratokba a hang, pl szobában való zenélés
Én soha nem is használok fülhallgatót mert hosszabb távon pl 40-50 éves korra alakul ki a károsodás
Pedig én is nagy zenés vagyok, de nem áldozom fel magam a halláscsökkenésnek
21/F
Hozzáteszem ez az a tipikus agyba dugós füles :D
Lehet elgondolkodom a dolgon, nem szeretnék ebből bajt. Csak hát nekem ez egész jó feszültségoldó módszer, elég sokat idegeskedek mostanság, ezért sokat is hallgatom a zenéket. am 18/F
inkább a magas. a mély csak egy kicsit
ha magas hangokat hallgatsz, később nem fogod hallani a magas hangokat, mint pl sípolás, vagy ilyesmi
Én is mindenképp a hangfalon való zenehallgatást ajánlom. A mély düböröghet nyugodtan, a magas hangok a károsabbak tudtommal.
Szerintem még az élmény is jobb kihangosítva!
Tisztelt kérdező!
Én hangosítással foglalkozom. sokat olvastam tanulmányoztam a témában. Mint sokan leírták: A magas hang károsabb és persze a fül hallgató minden formája mivel nincs vagyis nem nagyon van közvetítő közeg azaz levegő!!!
Mindenképp javaslom, hogy hangfaalkat használjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!