Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez mi lehet? Miért vagyok ideges?

Ez mi lehet? Miért vagyok ideges?

Figyelt kérdés

Valahogyan mindig, mikor elmegyek egyedül otthonról (mármint nincsen velem tesóm, nem családdal megyünk, csak esetleg barátokkal, stb) akkor rámtör valami fajta idegesség, de nem értem miért, hisz nincs is min idegeskednem, mert a társaság nagy részét általában ismerem. Van amikor igazából ilyen szorítást, vagy mit érzek a mellkasomban, de mondom, ok nélkül, meg hányingerem lesz. És nyugtatgatom magam, de nem igazán segít, még ha fel is fogom, hogy nem lesz gond, akkor se. Meg volt olyan, hogy szóbeliztem, és előtte egyáltalán nem voltam ideges, de tényleg, és mikor beléptem, meg megszólalni se tudtam, pedig 3 tanár volt bent, és mind a hármat ismerem, és "jó viszonyban vagyunk".

Mit csináljak? Már kezd nagyon idegesítő lenni.

2013. aug. 27. 08:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!