Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jelent pillanatban is Nagyon...

Jelent pillanatban is Nagyon faj a szive, miert? Alig kap levegot. Mar 1 oraja tart es nem tudunk mit tenni?!

Figyelt kérdés
Mar 1 oraja kezdodott,a testveremnek nagyon faj a mellkasa,a szivet mondogatja de alig tud beszelni mert nem tud lelegezni mert akkor jobban nyillalik. Mit tegyunk? Kerlek segitsetek.

2013. aug. 26. 22:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok. :) Most en irok (akivel volt\van a problema),hat vegul elmentunk surgossegire es 6 ora varakozas utan (abszolut semmi tulzas nelkul),sorra kerultem es elvegeztek a szukseges vizsgalatokat amibol kiderult,hogy egy idegszal a szivem kornyeken bevan gyulladva es amiatt vannak ezek a fajdalmak. Gyogyszert kell szednem es elvileg helyre jovok,aztan nem tudom itt mennyire lehet megbizni az orvosokba de 2 Elektrokardiografia (EKG) utan azt mondtak,hogy a szivem mukodesevel minden rendben. Koszonom,hogy erdeklodtetek,nagyon aranyosak vagytok!!!
2013. aug. 27. 21:52
 12/15 anonim ***** válasza:

#11: Volt magyar a közelben?

Mesélj, hogy ment a kommunikáció?

2013. aug. 27. 21:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Hat mi epp Marosvasarhelyen voltunk,ami amugyis Erdelyben van es nem egy teljesen roman varos. Elvileg itt van az egyik legnagyobb es legellatottabb korhaz Romaniabol (aztan nem tudom). Mikor odaertunk egy roman pasas vette fel az adataimat,de szerencsere tudott magyarul igy nem volt gond. Aztan 2 magyar onkentens csaj megmerte a vernyomasom s elvittek Ekg-ra ahol megint magyar noverek voltak. Kesobb par ora varakozas utan,(mert rengeteg sulyos eset volt) elvittek megvizsgaltak s csinaltak meg egy Ekg-t. Na itt megint egy magyar orvosno volt aztan pedig jott egy roman nover aki abszolut nem tudott magyarul de nagyon kedves volt s valahogy mutogatva megertettuk egymast s adott egy injekciot majd elkuldott Rontgen felvetelre. Arra vartam kb. 2 orat s majd megint 2 magyar szemely elvitt s megcsinaltak a Rontgen felvetelt. (Ott is magyar volt az orvos). Ez utan mar konkretan nem csinaltak semmi kulonoset csak meg 2 doki kikerdezett a tuneteimrol reszletesebben. Itt megint magyarok voltak. Szoval osszegezve konkretan tobb magyarral talalkoztam,mint romannal es kedvesek is voltak ami megint pozitivum volt. Az ellatas is oke volt (a sok varakozast leszamitva) s a felszerelesek szerintem jok voltak mind,szepen felszerelt korhaz volt. Kaptam 3 fele orvossagot s hazakuldtek. Meg itt vagyok Marosvasarhelyen mert par napig meg nem biztos,hogy tunetmentes leszek igy felek utazni. Koszonom,hogy erdeklodtetek nagyon aranyosak vagytok.
2013. aug. 28. 09:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor jobbulást!
2013. aug. 28. 09:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Jól van, jobbulást!
2013. aug. 28. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!