Mitöl lehet hogy nem tudok rendesen kinyújtózni, mert abban a pillanatban begörcsöl a vádlim? Masszírozni se tudjuk, mert olyan érzékeny!
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és kb 1éve ez van.2013. ápr. 21. 13:53
1/3 Miklós G. válasza:
Valószínűleg elég rendesen fogyóban vannak a szervezetedben az ionok mennyisége, illetve a B-vitamin mennyisége. Pótold, főleg a melegebb időben, vagy a veséd terhelése esetén fokozottabban a "sókat", nevesen: Magnézium, Kálium, Nátrium, klorid! Plusz egy B-komplexet mondjuk, a B-vitamin vízoldékony (néhány kivétellel, mint pl. benfotiamin...) tehát ürül a vizelettel, nem igen lehet "túllökni"... Az ionok pótlására, a legjobb a húsleves, vagy egyéb izotóniás rehidráló készítmény (getarade stb..). Gyógyszertári Káliummal nem szabad ám szórakozni, így szedését csak szakorvos felügyeletében szabad alkalmazni. Kicsi túladagolása is komoly szívritmuszavarhoz vezethet!!
Üdv!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2013. ápr. 22. 00:25
3/3 anonim válasza:
szia:) Nekem pont ugyanez van gyakran előjőn reggelente az első mozdulatnàl iszonyuan begörcsöl és megse birok mozdulni szörnyű:// de én ugy tudom hogy ha magnéziumot iszol elmùlhat ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!