Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most mi a véleményetek a...

Most mi a véleményetek a H1N1-ről? Még most sem féltek tőle? Nekem lassan se éjjelem-se nappalom, félek tőle, féltem a gyerekeimet. Néha úgy érzem beleörülök az aggodalomba, mi lesz ha elkapjuk. Stb A család szerint h. lye vagyok. Szerintetek is?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 21:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem félek tőle, ha félnék, az csak rosszabbá tenné a közérzetemet és a napjaimat, lehet, hogy hamarabb legyengülne az immunrendszerem a félelem okozta stressz miatt, és hamarabb lennék beteg. De nem okozok tudatosan kárt magamnak, mert bármikor történhet valami, elüthetnek a zebrán is, akkor is, ha szabályos vagyok, leüthetnek munka után az utcán (este 8-kor végzek). Ha félek jobb lesz.

Nem adattam be a védőoltást, egyrészt mert nem tartozom a veszélyeztetett korosztályba, másrészt több helyről azt hallottam azoktól, akik megkérdezték a háziorvosukat, hogy a saját orvosuk mondta nekik, hogy "csak a páciens saját felelősségére hajlandó az oltást beadni".

2009. okt. 30. 21:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

nem félek.

most gyógyultam ki belőle :)

És bátran állitom: Élek:D

2009. okt. 30. 21:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hülye vagy. Kéne gondolkodni. Bocs, nem ismerlek, de számomra minden H1N1-et túlparázó ember hülye. Nem Rád, mint emberre mondom, hogy hülye vagy, csak mint a vírust komolyan vevő emberre. Aki beadatja a védőoltást, az még nagyobb hülye. Tudjuk, hogy mire megy ki ez az egész, de ez már évtizedek óta folyik. Én mindenesetre nem hagyom, hogy megöljön a "nagyhatalom". Félsz..inkább attól félj, hogy 5 év múlva kitalálnak valami még súlyosabb járványt vagy válságot vagy katasztrófát, ami miatt minden második embert kiirtanak, csakhogy csökkentsék a népességet.
2009. okt. 30. 21:51
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek, bízok az immunrendszeremben.
2009. okt. 30. 21:51
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
Ha ennyire szarsz tőle miért nem adatod be a védőoltást,nem olyan nagy was ist das ez,nem igaz?
2009. okt. 30. 21:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem félek tőle,ez is hasonló mint a madárinfluenza,fölösleges pánikolni.Csak a média felfújja ezt az egészet....

És nem fogom beoltatni magam,hülyeség.Erős immunrendszerem van.

2009. okt. 30. 21:53
 17/22 anonim válasza:
100%

Ne aggódj,nem különbözik a hagyományos influenzától.

Csak azért mondják ezt,hogy belehalsz,mert meg akarnak félemlíteni,és adasd be az oltást.Vegyük észre gyerekek!Sokan vagyunk a földön...Sokan...

Kicsikét csökkenteni kell a létszámot...

2009. okt. 30. 22:02
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit..észre sem vesszük és máris eltűnik a népesség fele.
2009. okt. 30. 22:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

6 éve nem nézek TV-t. Azóta tök nyugodt vagyok, nem érnek el hozzám ezek a marhaságok. (Guargumi, fertőzött csirke, járványok.) Mindig utólag tudom meg, mitől kellett volna félni, mikor már mindenki ezekről beszél. :)))

A másik oldal se' piskóta: nem kell az oltás, mert azzal akarnak kiirtani. Komolyan mondom, az emberek egyre hülyébbek, ebbe a nagy paranoiába fognak belepusztulni. Betegre röhögöm magam az ilyesmin.

A legfertőzőbb az a sok baromság, ami a TV-ből, meg a bulvársajtból ömlik rátok. Inkább az ellen szedjetek valamit.

2009. okt. 31. 03:25
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is hülye vagy!

hallottál a vonzás törvényéről? amire gondolsz azt magadhoz vonzod, ez a lényege! tehát gratulálok, ha ennyire parázol ezen és mindig ezen jár az eszed, akkor kajak magadhoz vonzod a h1n1-et!

természetes létszámcsökkentő hatású vírus ez, az erős életben marad, a gyenge elpusztul, ez már évmilliók óta így megy ezen a bolygón, és ez csak egy újabb vírus, ami ritkítja a népeket. Én személy szerint leszzarom a disznókort. Beoltatnám magam, de tudod ki fog 2ezret kipengetni a dokinak, hogy beoltson egy szerrel, amit megveszek ezer8százért a patikába és hozzáteszem hogy irány doki, irány patika és vissza a dokihoz futkosás nekem nem jön be. és amíg várok a váróban , addig más kórságokat is begyűjtögetek, ami ellen nem vég a vakcina. Neked is azt javaslom, hogy ne foglalkozz vele, a gyerekeidet úgyis beoltják majd, ha még olyan picik, hogy veszélyezettetek.

.

.

. és arra nem gondolt senki sem, hogy ez az egész politikai cirkusz a vakcina körül csak egy kampányfogás, hogy ezzel is rávegyék az embereket arra, hogy pengessenek ki majd 4 ezret emiatt. az mennyi is ha azt számoljuk hogy 5 millió potenciális vásárló van? mondjuk számoljunk csak 2 ezer tiszta haszonnal az államnak fejenként. az annyi mint:

5000000*2000=10000000000 csak laza 10 milliárdos haszon, ami így válság idején elég jól jön az országnak. kis reklám hozzá, hogy ingyen beoltatják a veszélyeztetett rétegeket még nagyom hatást kelt a magyar állampolgárokban.

.

. na most ezt ily módon végiggondolva te is rájöhetsz, hogy túl átlátszó az egész és túl jól időzített a vírus a támadással. szóval részemről nem parázok, és te se tedd szerintem!

2009. okt. 31. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!