Egy család ugyan abban a kád vízben fürdik, ez mégis milyen?
Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 19:30
3/9 A kérdező kommentje:
De ez nem valami higiénikus...főleg egy 6 személyes családban. Pedig megtehetnék, hogy külön tusolnak, nem ugyan abba a vízbe fürdik le mindenki.
Nem lehet így könnyen összeszedni valamit?
2010. nov. 8. 19:35
4/9 anonim válasza:
hát ha elötte nem hempergett mind1ik sz@rban, akkor kicsi az esélye h összeszednek vmit...
5/9 anonim válasza:
Igazad van, de akkor ennyi erővel strandra se járj. Vagy nem jársz?
6/9 A kérdező kommentje:
De járok.
Amúgy nincs ezzel semmi bajom, csak kíváncsi vagyok a véleményekre, mert nekem ez furcsa.:)
2010. nov. 8. 19:37
8/9 anonim válasza:
Azért ezt nem hasonlítanám össze a strandra járással. Ott agyon van nyomva fertőtlenítővel a medence, ha meg természetes vízhez (tó, tenger, stb.) mész, annyi víz jut egyetlen emberre, hogy nem jelentős a bőrödről a vízbe jutó szennyezés. De abba gondoljatok bele, hogy még így is milyen sokan szedtünk már össze köröm-, bőrgombát, vagy éppen nemi fertőzést (ugye, lányok, nők?) egy nyavalyás strandolós hétvégén?! Hát egy kád sima (úgy értem, nem fertőtlenítős) csapvízben mennyi kórokozó lehet, mondjuk a második tisztálkodó családtag után? Szerintem ez komoly fertőzésforrás. Persze vannak olyan szegény családok, ahol ennek a tisztálkodási lehetőségnek is örülnek, őszintén sajnálom őket. A XXI. században már nem lenne szabad ilyennek előfordulni.
9/9 anonim válasza:
Házi baktériumok kerülnek a vízbe, amikhez mindegyik hozzászokott. Ha pedig beteg valamelyikük, akkor az külön fürdik, vagy zuhanyzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!