Nagyon lelapul a hajam. Nektek melyik hajtőemelő vált be a legjobban? Hogyan kell használni?
Figyelt kérdés
Nem káros az egészségre?2013. aug. 26. 19:04
1/3 anonim válasza:
Hát ne vasald meg hasonlók, mert úgy szétroncsolja :S
Én azt csinálom hogy tupír fésű meg hajlakk.
a fésűvel egy tincset feltupirozol boszisra aztán egy minimális lakk, aztán mégegy tincs és a többi is ugyan így. Aztán fogod és lenyomkodod a fésűvel hogy ne legyél egy őrült feltaláló kinézetű ember :) Igaz hogy az is töri, de kevésbé.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébként nem vasalom. És a termékek közül kinek mi jött be a legjobban?
2013. aug. 26. 20:03
3/3 anonim válasza:
Nekem soha semmi sem vált még be. Hiába van ráírva, hogy zsíros hajra, vagy hogy dúsítja a hajat, akkor is vékony szárú és 2. napra már zsíros lesz a hajam. Egyébként mindig szárítsd meg mosás után, és hajtsd le a fejed, hogy a hajad a fejedhez képest felfele álljon így úgy fog beszáradni és egy időre az ad neki tartást. Én csak erre jutottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!