Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tudtok ebben segíteni? Mitől...

Tudtok ebben segíteni? Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy nem tudok figyelni. Állandóan bambulok, fantáziálok hiába akarok figyelni, nem megy... Állandóan elfelejtek mindent... Ha pl valaki elmond valamit, pl mond egy dátumot, lakcímet, vagy ilyesmit, kb ötször el kell ismételtetnem vele, hogy megjegyezzem és egy percen belül elfelejtem... Régen ez nem volt így... Már tanárom is észrevette. Apropó tanulás! Arra se birok rákoncentrálni, egyszerűen elkalandozok, másra kezdek el figyelni, piszkálok valamit, stb. Nem egy olyan dolog ez hogy belehalok meg ilyenek, de elég zavaró, főleg barátaimat, családtagjaimat tudom vele felidegelni... Állandóan lecsesznek mert azt hiszik hülyülök vagy valami, nem értik meg h nem birok figyelni... Fejszámolás is rettentően nehezen megy... Alapból nem vagyok ilyen, ez kb pár hónapja áll fenn. 15, fiú. Ja és a kommentekre max pénteken tudok válaszolni.

2013. aug. 26. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Remélem nem utolsó pillanatba írtad ki a kérdést és el tudod olvasni.

Énszerintem menj el a körzetihez és mondd ezt el neki. És kérd meg, hogy adjon beutalót MR-re! Az ilyen koponyavizsgálat. Kicsit várni kell az időpontra de addig szerezz be egy vérnyomásmérőt és méregesd naponta 3x. De lehet, hogy a doki vérszegénységre fog gondolni ami szintén nem kizárt, vérvétel tuti lesz.

Én is így vagyok 24 évesen. Egyre rosszabb sajna, mondjuk nekem alvásgongjaim is vannak. Neked nincsenek? Biztos, hogy eleget alszol és jól is?

25/N

2013. aug. 26. 15:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Az alvás megy, igaz csak összekuporodva az, oldalamon, és késő este. Igazából nem annyira komoly, de elég gyakran előfordulnak ilyesmik... pl órákat végigbambulom.
2013. aug. 26. 15:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Mármint ez az egész nem olyan momoly, nem az alvás.
2013. aug. 26. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!