Orrsövény vissza tud ferdülni?!
Nekem is orrsövényferdülésem van, de sosem zavart igazán, legalábbis eddig.
Kb 2 éve viszont állanóan be van dugulva az orrom - nekem is volt orrkagyló mütétem, ami nem sokat ért. A doki szerint allergia és éllandoan orrspréjt kéne használnom.
Voltam egy másik dokinál, az az monta hogy az orrsövényt, és a kis orrkagylót kéne most megoperálni. Hát ez olyan própa -szerencse, arra meg csak ne operálgassanak.
Mellesleg érdekes hogy a CT-n szög egyenesnek tünik az orrsövény és a doki aki aki az orrkagylómat operálta azt mondta hogy nincs is vele semmi baj. A masik viszont azt mondta hogy ö márpedig belenézett azzal a csővel az orromba és látja hogy el van ferdülve.
Szóval én már senkinek nem hiszek, és nem fekszem fel a műtöasztalra csakhogy a doki zsebeit dagasszam.
Én hallottam olyat is hogy visszanő, masoktól pedig at ellenkezőjét. Én biztosan csak akkor operáltatnám meg ha 100% hogy az okozza a bajt, és tutti hogy segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!