Hogy tudok megállni a növésben?
Figyelt kérdés
Igen, tudom, ez egy nagyon buta kérdés, de nem tud vki vmit? BÁRMIT elfogadok az alkoholon és a cigi kívül. Nagyon fontos lenne. aki válaszol, annak megy a zöld kéz.2013. aug. 25. 18:41
1/15 anonim válasza:
Sehogy! Erre nincs ellenszer. Reménykedj és imádkozz, hogy ne nőj tovább.
2/15 anonim válasza:
Sehogy, de ha természetellenesen gyorsan növekedsz, akkor menj orvoshoz.
3/15 anonim válasza:
Genetikától függ. Szüleid mekkora magasak ?
Nekem anya 180..ht én pont ennyi lettem most 19évesen :D lány vagyok. Remélem már én sem növök.. bár valamelyiknap olvasgattam itt,hogy 189 cm-es lány..huhh na mondom..akkor csak vannak magasabbak is nálam.:D
Egyébként nem tudsz megállni azt nem te döntöd el.. hány éves vagy ? Fiú, lány ?
4/15 A kérdező kommentje:
15 leszek fél év múlva, 163-164 cm vagyok, anyu 156 cm, apu 180-nál több. én meg lány vagyok:D
2013. aug. 25. 18:51
5/15 anonim válasza:
Ugy tudom hogy a kavetol is meglehet allni a novekedesben. Kavezz!
6/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy magas leszel, ne aggódj. Akkor lennél, ha anyukád is magas lenne, ígyis lehetsz az, de ritkább. Én 13 évesen már 173 cm voltam.:DD
7/15 anonim válasza:
A 180cm-es 19éves lány voltam :D Xd
8/15 anonim válasza:
Miután megjön a menstruációd nem nagyon fogsz már nőni.
9/15 A kérdező kommentje:
OHH YEAAAH!!! 2011.01.01.-ben megjött, és úgy néz ki már egy ideje annyira nem növök, so talán már nem lesz ilyen gondom, köszönöm mindenkinek!!!:)
2013. aug. 25. 18:59
10/15 anonim válasza:
A fogamzásgátló bizonyítottan megállít a növésben, de csak ezért ne szedj, meg nem is fogják felírni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!