Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A futópad rosszul méri az...

Ewigkeit kérdése:

A futópad rosszul méri az elégetett kalóriákat? 50kcal/45perc?

Figyelt kérdés
Futópadot vettem, de szerintem nem jól méri az elégetett kalóriákat. Úgy tudom egy óra alatt sétálással lehet kb 200 kalóriát elégetni, futással pedig 400at biztosan... Akkor nem jól mér, ugye? nagyon kevésnek tartom az 50kcal-t 3/4 óra alatt...
2013. aug. 24. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik. Valóban nagyon kevés az 50 kcal... A többszörösét égethetted el ennyi idő alatt.
2013. aug. 24. 21:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom... csaka kkor meg nem értem miért írja ki a kalóriaégetést ha baromira nem annyit égetek el mint amennyi a kijelzőn van....
2013. aug. 24. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell esetleg különböző adatokat - gondolok itt testmagasságra/súlyra, nemre stb. - bevinni ahhoz, hogy hiteles értéket adjon meg? A pulzusmérő órámat pl. be kellett programozni. Van futópadom is, de ilyen jellegű problémát nem tapasztaltam soha.
2013. aug. 24. 23:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem gondoltam erre môg, holnap utánanézek:)azért jó lenne ha normálisan működne... legalább körülbelül.
2013. aug. 24. 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Jogos elvárás. Böngészd majd át a papírjait. Sok sikert és még több kilométert! :-)
2013. aug. 24. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!