Miért van ez? Miért szédülök folyton?
Figyelt kérdés
sziasztok! 13éves leszek..mindig fáj a fejem,és szédülök :/ voltunk szemészeten és valóban rossz a szemem, szóval kellene szemüveg nekem.lehet hogy ezért fáj a fejem,vagy sokat gépezek de lehet hogy nem. mindig szédülök,akkor ha felállok és akkor is,ha lassan állok fel. nem tudom mitől!kérlek segítsetek2013. aug. 22. 17:36
1/1 anonim válasza:
Én is hasonló problémával szenvedek.Nem ijesztésből,de egyszer én rosszul is lettem.De ha lassabban állok fel akkor nálam nem jelentkezik ez a probléma.Próbálj meg tényleg lassan felállni és ne indulj el rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!