Megrázott a kondenzátor, lehet valami bajom tőle?
sziasztok.. előbb leesett a laptop töltője és mivel már szerelési okból szét volt szedve könnyen szétesett.. nyúltam hozzá mikor telibe a kondenzátorhoz nyúltam és éreztem ahogy a kezemen halad végig az áram.. természetesen egyből elkaptam onnan a kezem és kihúztam a konnektorból.. így elsőre nincs semmi bajom de azt szeretném kérdezni hogy nem e lehet valami?
Előre is köszönöm a választ!
Csak paráztatni akart a válaszadó.
Mér engem is megrázott párszor az áram, és semmi bajom. Ha nem lettél rosszul, nem ájultál el, azóta voltál WC-n és nem pirosat pisiltél, akkor semmi bajod.
Bal kéz- jobb láb közé kapni a legveszélyesebb, akkor útba esik a szív is. De ha egy pillanatra sem sötétült el előtted a világ, akkor az ijedséggen kívül nem lett más bajod.
Ha elmész dokihoz, föltesz kb. két kérdést, és hazaküld. Nem gondolod hogy ezért majd EKG-ra, miegymásra fognak küldeni...
Hát csak dicsérd az ostobákat.
Engem örök életemre beteggé tett egy áramütés, amelynek jelentősége csak évekkel később derült ki.
Kedves 18! Nyilván a diplomámat ultin nyertem, de évtizedek óta praktizálok, s még nem buktam le. Én is az orvosi vizsgálatot javallom.
Ha a korházi történet igaz, akkor a kollégák hibát követtek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!