Huntington-kór-os 15 évesen?!
Figyelt kérdés
Sajnos,meglátok egy rosszabb betegséget,mindig beképzelem magamnak. Most éppen ezt mert depressziót ír első jeleinek sajnos sok mindenen kiidegelem magam..és amiatt néha remegek is ha ideges vagyok,meg néha izomremegés ugy érzem hogy szívem dobog a lábamba de az ritkán,néha feledékeny is vagyok és egyre nehezebben tudom kifejezni mitakarok mondani,ésha valami jóra gondolok,hogy jó lesz az életembe hajlamos vagyok elképzelni és akkor balra jobbra járkálni hosszabb időn keresztül nagyon félek :(2013. aug. 20. 20:33
1/3 anonim válasza:
Pszichológus. Fölösleges betegségeket keresni magadon mert úgysem az a bajod amit gondolsz.
2/3 A kérdező kommentje:
emelett képes vagyok 5ösre is felelni tantárgyakból de nagyon ingerlékeny vagyok :(
2013. aug. 20. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!