Tényleg ennyire veszélyes a roaccutan?
minden gyógyszernek vannak mellékhatásai.
ha nem szeded túl sokáig, és egészséges vagy, akkor nemvalószínű h károsodás fog fellépni.
2009. okt. 28. 18:34
én is szedtem,elég sokáig,nekem egyetlen mellékhatása a szájszárazság volt,de arra alapból hajlamos vagyok,mivel keveset iszom. Ha a bőrgyógyászod felírta,nyilván nem veszélyes neked annyira,szedd nyugodtan:)
2009. okt. 28. 18:47
Én is szedtem 3 éve. Igen, emlékszem, elég durva a mellékhatáslista. De nekem csak a szememet szárította ki. :) Most nincs semmi bajom. Úgyhogy szerintem szedd, segíteni fog.
2009. okt. 28. 19:41
Mennyire szárad a szád?Nekem ma irta fel az orvos és félek hogy rohadni fog a fejem.Egy éve használtam ilyesmi gyogyszert és akkor szinte ugykiszáradtaszám hogy kistudtam nyitni nagyon fájt és undorito volt.Demost napi egyel kezdünk.Sztetek.Lécci irjatok mert naon fontos nekem.
2009. okt. 28. 19:43
5/13 A kérdező kommentje:
Nekem még csak a szám száradt ki, de az se veszélyesen. Azt hallottam h amíg szedem nem lehet erős fizikai megterhelésnek kitenni megam. Az a baj hogy aktívan kenuzok...
"félek hogy rohadni fog a fejem."
:D Szeretem ezt a szentimentalista fogalmazást.
Amúgy nekem egyáltalán nem száradt a szám, de ha neked ennyire durva, miért nem kérdezted meg az orvost?
2009. okt. 28. 20:02
Nos most fogom szedni kb 1 éve szedtem és akkor tulsokat adagolt az akkori orvos hogy rohadna meg.Nos énnemvégzek fizikai munkát max szalagavaton megemelek egy 70-75 kilos lányt:SViszont nektek nem kellemetlen menni az utcán?vagy társaiddal beszélni vagy a csajokhoz föleg jokhoz közel kerülni?nem szar?
2009. okt. 28. 20:25
Második válaszoló vagyok. Hát eléggé kiszáradt,de erre rájátszott az is,hogy keveset iszok (ezt mondtam), pluszba tél volt.. de nem annyira nagyon durván száradt ki,csak hiába kentem kb egész nap,nemigazán puhult fel vagy ilyenek,rossz volt:S de örülök hogy szedtem:)
2009. okt. 28. 21:37
IGEN! Én szedtem kb 7 hónapig. 7. hónap vége felé elkezdtem szédülni,de annyira hogy fel sem tudtam kelni az ágyból. Akkor derült ki, hogy a májamat is károsította, illetve izomfájdalmaim is voltak. Azóta ha izzadok, akkor nagyon nagyon viszket, mintha viszketőporral szórtak volna be, irtózatos, pedig 3 éve hogy szedtem. Most vagyok 17 éves, az arcomat helyrehozta, de mit tett belül :S
Még egyszer tutira nem szedném...
Jah meg a szájszárazság az ment közbe, kb 2 hetente vettem férfi labellot -.-'
2009. nov. 1. 18:21
10/13 A kérdező kommentje:
:S Nekem 5 hónapig kell csak szedni
Akkor is előfordulhat májkárosodás?
Kapcsolódó kérdések: