A szám fölött lévő szemölccsel mit fognak csinálni?
Nyugi! :) Először is szerintem le fagyasztják. Ezt úgy csinálják, hogy egy "csővel" hideg (valamit) fújnak a szemölcsre :) Majd vissza kell menned párszor, és minden alkalommal lefagyasztják. Ez NEM FÁJ! Egy idő után a folyamatos fagyasztások miatta szemölcs magától leesik! Ez sem fáj! ;) Ha viszont durva a helyzet, akkor lehet, hogy ott leszedik. Ehhez szoktak adni érzéstelenítőt! Majd megmondja a bőrgyógyász! Remélem segítettem! ;)
Ui.: Nekem is volt! :)
Köszönöm!
Azt nem tudod megmondani hogy kb hányszor kell visszamenni erre a fagyasztásos dologra (ha ezt csinálja a bőrgyógyász)? És hogy látszik-e vmi a fagyasztások után? Tekintve hogy a szám felett van, elég szembetűnő lenne ha mittudomán bekékülne vagy valami.
Igen, el fogom távolíttatni! Kiváltképp hogy az utóbbi 4-5 hónapban nőtt is, és az utóbbi 2-3 hétben "fáj" is pl ha arcot mosok/törlök törölközővel, vagy ha bekenem és kicsit megnyomom véletlen. Továbbá nagyon de nagyon zavar hogy egy nagy izzé itt van a szám felett..
Egy apró heget igaz, el tudok tüntetni sminkkel (bár nem nagyon szoktam és nem is tudok sminkelni..) Már alig várom a jövőhét pénteket, annyira zavar már, végre mondd valamit a doki és akkor eltűnik rövid időn belül ez a vacak.
Köszönöm a kommentet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!