Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A szám fölött lévő szemölccsel...

A szám fölött lévő szemölccsel mit fognak csinálni?

Figyelt kérdés
30-ára kaptam időpontot a bőrgyógyászhoz. Már kb 2 éve ott van, először csak kicsi volt és azt hittem hogy el fog tűnni, de nem. Nőtt is, kb akkor most már mint egy katica (bocs a hülye hasonlatért). Azt szeretném kérdezni, hogy ha elmegyek vele a bőrgyógyászhoz, ott helyben le is szedik? Ha igen, hogyan? Később látszani fog a helye?

2013. aug. 17. 15:43
 1/6 anonim válasza:

Nyugi! :) Először is szerintem le fagyasztják. Ezt úgy csinálják, hogy egy "csővel" hideg (valamit) fújnak a szemölcsre :) Majd vissza kell menned párszor, és minden alkalommal lefagyasztják. Ez NEM FÁJ! Egy idő után a folyamatos fagyasztások miatta szemölcs magától leesik! Ez sem fáj! ;) Ha viszont durva a helyzet, akkor lehet, hogy ott leszedik. Ehhez szoktak adni érzéstelenítőt! Majd megmondja a bőrgyógyász! Remélem segítettem! ;)

Ui.: Nekem is volt! :)

2013. aug. 18. 01:49
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Azt nem tudod megmondani hogy kb hányszor kell visszamenni erre a fagyasztásos dologra (ha ezt csinálja a bőrgyógyász)? És hogy látszik-e vmi a fagyasztások után? Tekintve hogy a szám felett van, elég szembetűnő lenne ha mittudomán bekékülne vagy valami.

2013. aug. 18. 13:25
 3/6 lesli70 válasza:
A fagyasztás úgy képzeld el,mintha égetnék,tulajdonképpen nincs különmbség. Van úgy , hogy a nyoma örök életedre ott marad majd. Épp tegnapelőtt találkoztam egy fiatal emberrel (20 éves) akinek fagyasztották,hát elképesztő látvány volt. A késfejétől fölfelé az alkarján, végig égési nyomok,amik soha nem tűnnek majd el. Javaslom az alternatív módot helyette,mert az orvosoknak,nem szempont,az hogy te viseled majd egész életedben,a heget,vagy sem.A heget,viszont eltüntetni soha nem fogod tudni!!!!!!!!Úgyhogy , meg gondolandó, a helyes megoldás kiválasztása.
2013. aug. 18. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentet! Majd meggondolom! :S
2013. aug. 19. 12:11
 5/6 anonim válasza:
Mindenképpen le kell távolíttatnod, mert fertőző! A hegeket lehet gyógyítani fényterápiával! Nagyon sokat javítanak a hegek kinézetén! Egyébként ha csaj vagy, akkor sminkel simán el lehet tüntetni! ;)
2013. aug. 21. 02:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, el fogom távolíttatni! Kiváltképp hogy az utóbbi 4-5 hónapban nőtt is, és az utóbbi 2-3 hétben "fáj" is pl ha arcot mosok/törlök törölközővel, vagy ha bekenem és kicsit megnyomom véletlen. Továbbá nagyon de nagyon zavar hogy egy nagy izzé itt van a szám felett..

Egy apró heget igaz, el tudok tüntetni sminkkel (bár nem nagyon szoktam és nem is tudok sminkelni..) Már alig várom a jövőhét pénteket, annyira zavar már, végre mondd valamit a doki és akkor eltűnik rövid időn belül ez a vacak.

Köszönöm a kommentet!

2013. aug. 21. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!