Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A sok sírástól lehet valami...

A sok sírástól lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
:S azt tudom,hogy fájhat a fej,mert már fáj..de egyebek?
2009. okt. 28. 17:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2009. okt. 28. 17:14
 2/12 anonim ***** válasza:
miért sírsz sokat?
2009. okt. 28. 17:19
 3/12 anonim ***** válasza:
rossz közérzet
2009. okt. 28. 17:27
 4/12 A kérdező kommentje:

köszönöm az első linket,viszont a kérdésemben nem segített :S

hát végülis én borzasztóan érzékeny ember vagyok :S mindenen sírok szinte,főleg ha valami nagyon rosszul esik,meg minden..de mindegy ez :S lényeg,hogy már nem első napja sírok..

úgy gondoltam,hogy ájulás,stb? nálam már volt olyan,hogy sírtam annyira,hogy szédülni is elkezdtem :S meg alig tudtam levegőt venni

2009. okt. 28. 17:34
 5/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, én is ilyen vagyok. Engem ha felbosszantanak, nagyon nehéz visszatartni a könnyeim. Ezt szégyellem is egyébként, mert szerintem nem normális dolog, és nekem is ez van. Mondjuk két, két és fél éve, pedig semmi különösebb okom nincs rá elvileg, hogy idegbeteg legyek.

Még az is lehet, hogy ez már beteges. Te nem gondolkodtál rajta? Nekem mondták már, hogy túl sokat sírok... és hiába szégyellem más előtt, akkor is van, hogy nem tudom visszafojtani.... :/

2009. okt. 28. 18:10
 6/12 A kérdező kommentje:

hát nem tudom :S nekem még nem mondták,de nagyon sokat sírok,az tény. már van,hogy egyszerűen az okoz nekem egyfajta felszabadulást,jól érzem magam,ha sírok.persze jelenleg nem szivesen :S

bárminek a helyzetébe beletudom magam élni és akkor rámjön a sírhatnék.Látok egy filmet,ami kicsit is olyan és máris sírok :S történik valami,ami miatt más ember nem sírna,én rám rámjön a sírhatnék és nem tudom abbahagyni :S ,csak nagyonnehezen,pedig van,hogy nem akarok sírni,mégis ... és ez azért van,legalábbis így vettem észre némelyik esetnél,merthogy roszra gondolsz :S szóval a pesszimizmus.én az vagyok...és ezmiat..például búcsúzom valakitől és máris sírok,hiába tudom,hogy még fogok vele találkozni nem is sokára,egyszerűen elkezdek bőgni,mert rosz :S és arra gondolok,hogy most ott kell hagyjam :S

lehethogy neked is ezmiatt

kicsit hosszú lett :S

2009. okt. 28. 19:06
 7/12 anonim ***** válasza:
hat enis ilyen vagyok, ha megbant a baratom, vagy valaki nem torodik velem elegge,elekezdek zirni es alig tudom abbahagyni:-Slegfokeppen mensesnel....21/L
2009. okt. 28. 19:13
 8/12 A kérdező kommentje:
hát nem tudom,most nekem is megvan :S de nem hiszem,h. ettől
2009. okt. 28. 19:16
 9/12 anonim ***** válasza:
először fejfájás, amit te is írtál. Majd az erős fejfájás hányingert, majd hányást válthat ki. én ezt tapasztaltam. de annak oka volt, meghalt egy hozzátartozóm. nem normális, ha komolyabb ok nélkül ennyire sírsz.
2009. okt. 29. 09:27
 10/12 A kérdező kommentje:

hát végülis nekem ez komoly ok, ugye nem a legjobb,ha nem lehetünk éppen azzal,aki tszeretünk mindennél jobbann

és mivel érzékeny is vagyok,ezért az ilyen meg tud viselni.Nem mindenki veszi ennyire a szívére,de ha én szeretek valakit,azt nagyon szeretem és rosszul esik az ilyen :S

2009. okt. 29. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!