Bármiféle drog hatású szertől volt valami "egetrengető" megvilágosodása valakinek?
#10 vagyok.
Azóta minden alkalommal vágyok arra a szép érzésre. De ha tényleg XTC miatt volt, akkor ezt az érzést nem többet nem érezhetem :(
Mégha valóban én venném be az Ecstasy-t.
Azóta nem vágyok arra, hogy ecstasyt fogyasszak.
Már megtapasztaltam az élményt (azt hiszem :) ).
Azóta szeretem a hideg, napsütéses, felhőtlen téli napokat.
Igen, az MDMA-szerű szerek és a pszichedelikumok hatása alatt gyakran tapasztalhatóak spirituális / transzcendens élmények.
Számomra a varázsgomba (Psilocybe cubensis, hatóanyag pszilocibin / pszilocin / baeocisztin) segíti a reflexiót és a perspektívaváltást, egyfajta meditációs kellék tud lenni.
volt megvilágosodásom mégpedig "rengeteg" fű egyszerre történő elszívása után.egyedül voltam éjszaka és először azt hittem hogy meg fogok halni(persze ez lehetetlen csak azt képzeltem),utána átláttam az egész univerzumot,azt hogy mi miből jött létre és kik vagyunk mi emberek,mi a létünk értelme.
Nagyon intenzív és félelmetes élmény volt.ateista vagyok de valahogy hasonlított a vallásos revelációkhoz az élmény.
De mondom, hogy nem vettem be MDMA-t!
Vagy ha mégiss drog hatása miatt volt, akkor nem szándékosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!