Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bármiféle drog hatású szertől...

Bármiféle drog hatású szertől volt valami "egetrengető" megvilágosodása valakinek?

Figyelt kérdés
Bármiféle drogtól volt már valakinek nagy szabású megvilágosodása, érdekes története, "újjászületése". Tehát valami tényleg nagyszabású hatás érte, ami után akár másképp látta a világot. (Nem vagy drog fogyasztó, csak érdekel a téma, szerintem érdekes :)

2013. aug. 17. 00:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#10 vagyok.

Azóta minden alkalommal vágyok arra a szép érzésre. De ha tényleg XTC miatt volt, akkor ezt az érzést nem többet nem érezhetem :(

Mégha valóban én venném be az Ecstasy-t.

Azóta nem vágyok arra, hogy ecstasyt fogyasszak.

Már megtapasztaltam az élményt (azt hiszem :) ).

Azóta szeretem a hideg, napsütéses, felhőtlen téli napokat.

2014. jan. 12. 12:24
 12/17 cli_hlt ***** válasza:

Igen, az MDMA-szerű szerek és a pszichedelikumok hatása alatt gyakran tapasztalhatóak spirituális / transzcendens élmények.

Számomra a varázsgomba (Psilocybe cubensis, hatóanyag pszilocibin / pszilocin / baeocisztin) segíti a reflexiót és a perspektívaváltást, egyfajta meditációs kellék tud lenni.

2014. jan. 14. 07:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

volt megvilágosodásom mégpedig "rengeteg" fű egyszerre történő elszívása után.egyedül voltam éjszaka és először azt hittem hogy meg fogok halni(persze ez lehetetlen csak azt képzeltem),utána átláttam az egész univerzumot,azt hogy mi miből jött létre és kik vagyunk mi emberek,mi a létünk értelme.

Nagyon intenzív és félelmetes élmény volt.ateista vagyok de valahogy hasonlított a vallásos revelációkhoz az élmény.

2014. jan. 17. 17:13
 14/17 anonim ***** válasza:

De mondom, hogy nem vettem be MDMA-t!

Vagy ha mégiss drog hatása miatt volt, akkor nem szándékosan.

2014. jan. 19. 07:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Euphoria+Fantázia=megvilágosodás érzete
2014. jan. 19. 07:31
 16/17 anonim ***** válasza:
mindenki a szüleitől vagy a környezetétől kap alapvető "tudást" az életről, de ha ez a tudás számára nem felel meg az megpróbálja máshogy szemlélni a világot."sajnos" ebben segítenek a drogok,legtöbbször az alkohol ami egy életre szétcseszi az embert.
2014. jan. 19. 13:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
a pszichedelikus hatású drogok nem változtatnak meg senkit,csak előhozzák a valódi énedet ami tényleg te vagy.És ez az ami sok embernél kiveri a biztosítékot amikor szembesül saját magával.
2014. jan. 19. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!