Ízületi fájdalomra valamit tudnátok tanácsolni?
Nagymamámnak már hónapok óta fájnak az ízületei. A megszokott térd-könyök-váll mellett a csuklója, és még az ujjai is fájnak. Az orvostól kapott gyógyszert szedve a fájdalom nem szűnt meg, csak enyhült valamiképpen, de a szedését abbahagyta, a vérnyomására gyakorolt negatív hatása miatt.
Se főzni, se takarítani, se mozogni nem tud rendesen, a kezeit nem tudja becsukni, fogni alig tud.
Valami gyógynövény, kapszula, vitamin, ráolvasás, vagy valami jól jönne, kérlek, segítsetek, ha tudtok!
Köszönöm szépen!
Glükózamin+kondroitin, Milgamma, kurkuma kapszula
kenni ha még létezik, Crotalgin vagy Kobralgin kenőcs (irtó büdös, de hatásos)
mágnesterápiás kezelés (BEMER, nem a matrac, hanem helyi kezelés applikátorral)
anyukámnak (sokízületi gyulladás, lumbágó) ezek használtak az idők során, mikor melyik
amit még lehet próbálni, a Traumeel vagy a Zeel nevű homeopátiás tabletta (anyukámnak ezek nem jöttek be, de az ízületes kutyámnál pl. igen, amúgy humán készítmény, van belőlük kenőcs is úgy tudom)
ultrahangos kezelés vagy akupunktúra, ha találtok megfelelő szakembert
TENS elektromos kezelés, ez otthon is végezhető, de kell egy szakember, aki elmagyarázza, hogy hogyan, hol kell végezni a kezelést (ugyan a készülékben szokott lenni használati utasítás, de azt nem tudom mennyire jó)
Remélem sikerül találni valami megfelelőt, jobbulást a nagymamádnak!
Ujjaim nekem is fájnak. Valamilyen krémre gondoltam, éjszakára bekenem az ujjaim, és kesztyű. ( ne kenjem össze az ágyikót )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!