Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhat a térdem?

Mitől fájhat a térdem?

Figyelt kérdés

A jobb térdem már elég régóta recseg-ropog. Eddig nem is lenne vele baj, viszont az utóbbi hónapokban elkezdett fájni. Pontosabban azelőtt fáj mielőtt megroppanna. Előtte feszülő érzést érzek ami akár órák hosszáig is eltarthat. Nem mindig egy konkrét helyen, hanem mindig máshol fáj.

16/L

A válaszokat előre is köszönöm!

2013. aug. 15. 17:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy kb. 1 hónapja elkezdtem futni. Viszont van rendes futócipőm és be is melegítek futás előtt. És szerintem még túl sem erőltetem, mert heti 3-4-szer futok kb. 3,5 km-t, ami ugye nem túl sok. És izomlázam futástól nincsen.
2013. aug. 15. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az ízületekkel van probléma. Mivel elég fiatal vagy így porcleválás szerintem nem valószínű, de ha aszfalton futsz nem futócipőben az nagyon rosszat tesz a térdeknek. Én a helyedben elmennék az ortopédiára ha nem múlik és akkor tudnak valami konkrétabbat is mondani :)
2013. aug. 15. 17:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen aszfalton futok, mert nem akarom, hogy mondjuk "terepen" véletlen félrelépjek (amilyen szerencsétlen vagyok néha még a bokámat is sikerülne kitörtnöm :D). Viszont van egy 400 méteres salakos pálya a város szélén. Szerinted/szerintetek ott jobb lenne futni?

És köszi, hogy válaszoltál. :)

2013. aug. 15. 17:53
 4/6 A kérdező kommentje:
A néha után vessző és kitörnöm. :)
2013. aug. 15. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp jobb lenne nem aszfalton vagyis a salakos pályán. Amúgy a legjobb a gumipálya. Mert az aszfalt tényleg nagyon nem tesz jót.
2013. aug. 15. 18:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. :)
2013. aug. 15. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!