Mitől lehet az, hogy nehezebben tudom megtenni azt a biciklitávot, mint eddig?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Heti 1x-2x elmegyek biciklizni kb 10 km-t Apuval és a Húgommal. Vannak leejtősebb részek, dombosabbak, füves, homokos, köves, szóval jól kevert részek. Kb. 1 óra. Eleinte nehezen bírtam, de utána nagyon belejöttem.
Nemrégiben mandulagyulladásom volt, így kb 2 hétig nem mozogtam semmit. Azóta voltunk biciklizni, és már teljesen jól vagyok, de már az elején úgy érzem az útnak, hogy leszakad a lábam. Régen ha izomlázam volt az is az út felénél volt kb, mostmeg már az elején az lesz egy bizonyos szakasznál. Mikor fog menni?
2013. aug. 14. 18:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!