Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? Döbbenet...

Ez mitől lehet? Döbbenet számomra.

Figyelt kérdés

A bajom az, hogy rosszul vagyok. Tegnap tökéletesen voltam. Ma meg egész nap úgy érzem, hogy leszakadnak a végtagjaim, a hasam csikar, fáj, végtagfájdalmak, fejfájás, stb. Tegnap - mint minden nap 1-1.5 órát voltam futni, lehetetlen, h megfáztam volna, mert orrom nem folyik, lázas nem vagyok, nem köhögök sem semmi. De úgy érzem, mintha influenzás lennék. Minden tünet megvan, kivétel amiket leírtam. Elronthattam a gyomrom? De nem ettem semmi rosszat. Gyomorrontásstól nem fájna mindenem. Fémallergia nem lehet(kb egy éve csak fém van a karomon jó vastagon)?

Légyszi ne oltsatok le a tudatlanságom miatt.

18/l

2009. okt. 27. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
én is szét vagyok esve, már begyógyszereztem magam. állítólag jön valami tré időváltozás.
2009. okt. 27. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
nálam ilyen a lappangás. sztem te hamarosan beteg leszel. most kezdődik éppen.
2009. okt. 27. 17:01
 3/3 A kérdező kommentje:

basszus, most jöttem ki egy szép kis influenzából:S

köszönöm a válaszokat

2009. okt. 27. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!